Välkommen till Ukehashi

Vi är en av de äldsta Aikidoklubbarna i Stockholmsområdet!
Vår aikidoträning är rolig och funktionell.

Alla är välkomna att testa på aikido hos oss. Vi har en familjär och vänlig stämning. Träning hos oss är inte bara att lära sig aikido. Utan också att utveckla sig själv. Att träna tillsammans som vi gör är att lära sig lita på och respektera sin medmänniskor. Att testa sin egna gränser och lära sig något nytt.

Har du aldrig tränat kampsort förut kan det vara lite läskigt  med alla nya rörelser. Men vi tar det i ett lugnt och harmoniskt tempo.  Du lär dig stegvis aikidons rörelsemönster.

Det bästa sättet att veta om aikido är något för dig är att komma ned och testa, vi har provträning 3 gånger innan du behöver registrera dig. Ingen föranmälan behövs.

Kom ned och testa så får du veta mera.

Tider och priser hittar du här
Träningstider & Priser ».

Om du inte finner det du letar efter här så får du gärna ta kontakt med oss via vår Facebook-sida, där vi diskuterar allt som har med klubben att göra och lite till.

Passa också på att prenumerera på vår youtube-kanal, där du finner instruktionsvideos och annan Aikido-relaterad media.

Onegaishimasu!
Terminstart HT2021
2021-08-24 12:41

Hej och välkomna till en ny Aikidotermin.
Pandemin har varit tuff för oss då avstånd inte är vårt favorit vid träning.
Vi kommer inför höstterminen att göra om våra grupper så att barn/ungdom blir en grupp och Vuxengruppen kommer även inkludera de äldre ungdomarna från cirka 12 år.
Anledningen är dels att vi under våren varit relativt få på passen samt att vi har ett par tränare på ungdomssidan som tagit en paus för studier och annat.

Tiderna kommer att bli som följer:

Barn/Ungdom

• 9 Fastställande av medlemsavgifter 2021

• 10 Fastställande av verksamhetsplan samt budget 2021

• 11 Val av styrelse 2021

• 12 Behandling av förslag som väckts av styrelsen eller annan röstberättigad medlem

• 13 Övriga frågor
Terminsstart
2021-02-10 18:09
Efter nedstängning så startar vi nu upp med träning för barn och ungdom på söndagar. Onsdagsträningen är pausad tills vidare.

Tider:
Barngrupp 15:00-16:00
Ungdomsgrupp 16:10-17:10

Vi lägger ett glapp mellan passen för att undvika trängsel.

Föräldrar lämnar och hämtar utanför Huddingehallen i så stor utsträckning det går.

Då vi har restriktioner på antalet deltagare kommer vi att skicka ut kallelser som ni behöver svara på.

Hör av er till Magnus (070-293 93 16) om ni har frågor.

Välkomna
Huddingehallen stängd till 24/1
2021-01-13 08:38
Huddingehallen håller just nu stängd till den 24/1 Vi avvaktar terminsstart tills nya rekommendationer kommer om hur vi kan bedriva vår verksamhet.
Tack för ert tålamod och hoppas vi snart kan komma igång igen.

Gradering
2020-11-29 10:52
Söndag 13/12 har vi terminsavslutning och gradering för barn och ungdomar. Som läget ser ut nu kommer graderingen att genomföras utan publik. Barnen samlas kl 14:45 för uppvärmning.

Föräldrar hämtar och lämnar utanför Huddingehallen som inför en vanlig träning. kl. 16:30 räknar vi med att ha avslutat.

Anmälan till gradering sker med länken här nedan:

För vuxna blir det tyvärr ingen gradering i år. Vi tar igen det till våren.

/Tränarna
Nyheter från våra grupper