Träningstider

Vuxna
Tisdag 19:30-21
Söndag 17-19

Barn upp till 10 år tränar i barngruppen. Ungdomar går över till vuxengruppen vid 13-14 års ålder. Träningen är anpassad så att alla, oavsett ålder, kan träna i sitt eget tempo och efter egen förmåga.

Som nybörjare fokuserar man på att lära sig falla, samt ett fåtal grundtekniker och förflyttningar. Därefter introduceras fler varianter och mer avancerade tekniker vart efter. Du kan komma och börja på vilket pass du vill.

Träningsavgifter

Medlemsavgift 150 kr/år oavsett ålder

Träningsavgift

• Vuxna 450 kr/termin
  • Barn och ungdomar 350 kr/termin

Inbetalning

Träningsavgift faktureras i början av varje termin, ange fakturanummer som betalningsreferens

Betalning görs till BG. 5063-5069 (Ukehashi Aikidoklubb).

Klicka här:Registrering så kan du via hemsidan registrera dig

Nyfikna och gäster från andra klubbar är alltid välkomna att träna med oss utan kostnad.